Accountancy &
Tax Consultancy

Principiile solide, grija si respectul de care dam dovada definesc SC PROFICONT STATEMENTS SRL.

Servicii Complete!

Existam pentru a oferi clientilor nostri servicii avansate de contabilitate, consultanta fiscala, audit si salarizare. Dorim sa fim lider pe piata locala. Suntem condusi de valori care confera incredere: eficienta, profesionalism, promptitudine, spirit de initiativa, inventivitate.

 

Evolutie

Evolutia continuu ascendenta a firmei si renumele dobandit se datoreaza unei activitati sustinute guvernata de principii de baza precum: identificarea si indeplinirea cerintelor clientilor nostri, calitatea in afaceri, etica in afaceri, experienta acumulata, pregatirea si profesionalismul membrilor organizatiei noastre.

Profesionalism

Compania si-a facut un obiectiv major din abordarea profesionista a fiecarui proiect din portofoliu. Pentru a oferi servicii de excelenta, ne preocupam in permanenta de perfectionarea profesionala a expertilor nostri pentru a fi conectati la modificarile cadrului legislativ -fiscal, astfel incat managementul proiectelor sa se desfasoare in conformitate cu standardele la zi din domeniu, nationale si europene.

Consiliere

Asiguram consilierea clientilor in toate etapele activitatii lor prin: oferirea de consultanta fiscala, solutii fiscale, servicii de control financiar, indrumarea in procesele de decizie.